Søg

Øksendal Dæk Varetager nu indsamlinger for Don Felix Dæk's kunder

Opdateret: 11. aug. 2019

I forbindelse med samarbejdet mellem T20 Egebjerg/ http://tire2oil.dk har Don Felix Dæk måtte stoppe egne aktiviteter på baggrund af en twist mellem T2O og Don Felix Dæk, om ejerskab af dæk.


Don Felix Dæk trækker sig fra samarbejdet pga. alt for mange udfordringer med ulovlig arbejdskraft, twister med byens borger (Egebjerg), myndigheder, vælger ejeren Lars Boysen, at forsøge at ned lukke virksomhedens lager af brugte dæk.


Don Felix Dæk indledte en retsag, som virksomheden dog også vandt, men da retsager er langtrækkende og varelageret var indespærret på ulovlig vis mistede kostede det både kunder og øgede udgifter.


Det har i sidste ende betydet, at Don Felix Dæk måtte ned lukke Sine Aktiviteter. Don Felix Dæk udtrådte af samarbejdet om indlevering af dæk, da virksomhen ikke ønskede, at lægge navn til samarbejde med T2o's bedrifter.


Flere samarbejdspartnere, herunder DSV/ Søren lund har ligeledes ud trådt af samarbejdet med T2o af os ukendte årsager.


Nordvest nyt Ordherred har dækket virksomhedens bedrifter i en længere årrække

Kilde: https://sn.dk/Odsherred/Kun-ejeren-er-tilbage-i-daekfabriks-bestyrelse/artikel/832676


DonFelix Dæk takker af med en sidste besked til sine kunder


I forbindelse med lukningen af DonFelix dæk vidergiver Don Felix dæk sine kunder til Øksendal Dæk. alle aktiviteter i DonFelix er ophørt.
Men hvad betyder det egentlig for dig som kunde?

Det er blevet aftalt, at ansatte genansættes i Øksendal Dæk og du vil derfor bemærke, at de fleste gange vil være de samme medarbejdere, som vil servicere din virksomhed. Det betyder også at der ikke vil være nogen mærkbare ændringer for dig som kunde. Øksendal Dæk vil gøre sit ypperste for at service din virksomhed på samme vilkår som DonFelix Dæk, med samme hurtige afhentninger og samme gode service.


Øksendal Dæk ser frem til at godt samarbejde :)


111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

En massiv tilstrømning af nye kunder har betydet, at Øksendal dæk ApS udvider sin virksomhed med flere nye underleverandøre. Jo flere dæk der skiftes, jo flere brugte dæk skal der indsamles, og derfor