På vejen for Øksendal Dæk ApS

Personerne, der hver dag arbejder for Øksendal Dæk, har det formål at yde en service af høj kvalitet til både afsendere og modtagere.

 

Dette gælder også for vognmænd og deres ansatte, som er af stor betydning i hele Europa.

 

De tager sig af ”vigtigste” for Øksendal Dæk – Indsamler og afhenter pakker pålideligt.

 

Mange har arbejdet for Øksendal Dæk i årtier. Det fælles mål, tilfredse kunder og pålidelige partnere, smelter sammen.

Bliv indsamlings partner i Øksendal Dæk ApS

Øksendal Dæk søger selvstændige vognmænd i hele Danmark til at håndtere afhentninger af brugte og kasserede dæk på det voksende marked. Med din vognpark kan du indsamle brugte dæk i forud defineret områder. Øksendal Dæk tilbyder dig mulighed for at vokse med en stærk europæisk partner.

En stærk partner ved din side

Øksendal Dæk forsyner dig med en teknologi, der løbende forbedres. Dette vil gøre dit daglige arbejde lettere.

Øksendal Dæk kan også støtte dig med uddannelse, rådgivning og kontaktpersoner for spørgsmål vedrørende indsamling af brugte dæk og dermed hjælpe dig med at udvide din virksomhed yderligere.

Det er ikke blot afhentning af brugte og kasserede dæk, der kræves, men også budgettering, personaleplanlægning og bogholderi, ligesom med enhver anden virksomhed. Øksendal Dæk er der for dig der vil have en stærk partner ved din side, men samtidig arbejde under eget Cvr r.. Du vil drive din forretning, med alle fordelene, men også med det nødvendige ansvar. Som en del af organistionen kan du være tryg og vi vil i fællesskab fokusere på udviklingen og fremtiden.

Din kontakt

For yderligere information og rådgivning om at arbejde som under leverandør for Øksendal Dæk, kan du kontakte Øksendal Dæk's administration, som kan fortælle dig nærmere om organitionens partner program. Hovedsædet for organistionen ligger på Mors i Nord Jylland, men har også 2 afdelinger på sjælland. For at høre  mere om vores eksklusive partnerprogram skal du blot indtaste dine kontaktinformationer og en konsulent vil kontakte dig inden for 5 arbejdsdage.